Wednesday, October 19, 2011

Wakaf Che Yeh..Cerita Basi..

Taktaw nak up citer apa kan padahal banyak benda dok pikir n banyak benda bulih tulis...tapi..takkan semuanya nak citer kan..so tertengok folder gamba nih..bolehlah..edisi bulan puasa lagi basi tak basi?hahaha..


Kakak dengan ma tengah seksaited pilih tudung..kemain banyak orang jual tudung..tapi takdok yang berkenan pung..harga pun cam >< dengan dekat pasar minggu so takder beza..lagi murah tudung kat kl kot..


Ini berapa tah harganya 20 plus2 gtu kot..saya kalo kepala 2 di depan tu mahal la tuh..kalo murah bagi saya 15 ke bawah baru murah bab tudung2 nih..


Cari baju kelawar pulak..takder niat pun sebenarnya nak beli..tapi oleh kerana dah lama tak pakai n murah sangat kebas lah jugak 1 each..:)..yang macam corak kuning tuh harga 15 ke 18 ringgit gitu kot..


At last..ambik yang ni jer..sejuk lembut dan yang penting 10 ringgit jerk..hihihi..


Ni 2 orang budak laki ni saya dok perati jer dorang pilih baju tuh ar..nak corak tu..nak kaler tu..ish beli kat makwe ler tuww..haha sebok jer..


Penuh sesak lah manusia..entah apa la yang best sangat dorang datang..haha..kat sini memang banyak jual tudung2 ni lah..naik muntah tengok..camanerlah dorang rolling biz kan..sewa tapak gerai bukan murah oi..riban..huh kagum..


Gerai makan pun banyak kat sini..tapi kitorang tak berhajat nak makan pun sebab dah penat tawaf so belilah air dengan yong tau fu..


Mahal kot yong tau fu sini..sungguhla terasa..yerla semua mahal kan dah bukan orang luar ni tetiba nak kagum murah dekat wcy..haha..tu bunga murah sajer..berapa yer 15 ringgit 4 jenis ker gitu lah..


Lepas tu terus balik rumah..sungguh aktiviti yang balik rumah terus cari bantal..hihihi..dekat wcy nih kena pandai2 jugak survey..sebab tak semua pun murah..kalo rajin kena tawaf betul2 survey harga baru puas hati dapat yang lebih murah n lebih berbaloi..kikiki..



19 comments:

ArELeEz said...

bila la nak terjah kelantan lagik?! hmm.. dolu pergi pun ats urusan keje. xsempat nak survey2.

@e_da said...

akak bulan 4 thn depan nak ke kelantan mmg teringin nak g wakaf che yeh ni..

Iffah Afeefah said...

Suke sopin kt sni

aNaYaNa said...

ArELeEz..
datang kelantan roger2 lah..boleh jumpa2..hehe

aNaYaNa said...

k.eda..
ye ker kak..bolehla jumpa nanti yer..hehe..jemputla pergi wakaf che yeh..dekat bandar jer senang..

aNaYaNa said...

Iffah Afeefah..
slalu eyh pegi sini?:)

~izan~ said...

akak pergi dulu sebab ada meeting kat kelantan.. masa akak keje dulu huhu.snggup kuar mlm2 walaupun bdn letih semata2 nk beli2 kat situ hehe..rambang mata ahkak!

Cik Bambam said...

lamanyaaaaaaaaaaaaaa CB tak singgah wakaf che yeh nie!! :P

fieda said...

kak fieda pernah gi sekali wakaf che yeh ni..best la,mcm2 ada...

yana buat corak ladybird keras kejung rek..hihi..kak fieda pun gitu jgk mula2..lama2 baru jadi lembut..hehe

BLADE EDGE said...

xpernah lg pegi beli apa2 kat wakaf che yeh..

aNaYaNa said...

K.izan..
dahla letih jalan2 kat wcy ni lagi boleh buat pengsan..tapi xterasa sebab mata dah rambang nak beli itu ini kan..hihihi

aNaYaNa said...

Cik Bambam..
nanti singgah la lagi..:)

aNaYaNa said...

K.fieda..
xtahulah apa yang bestnya k.fida..dah pening lalay tengok itu ini..haha..

a'ah..haram nak jadi lembut tuh kak..xper berusaha!hehehe

aNaYaNa said...

BLADE EDGE..
beli la aper2 nanti buat kenangan..hehe

misya said...

kak sya baru belajar wat yong tau fu

gedek! said...

dekat wakaf che yeh ni ada rtm kan?

hakak CNN said...

yeeeeeee hakak pernah sampai situ sekali*wahh sekali jerk pon dah kecoh*..

sakit kaki berjalan pusing kat situ..huhhh tapi memang best kann..murah pon murah harga nya tapi sedih tul habes duit hakuu..

Ardini Humaira said...

lama dni tak p wakaf che yeh. huhu bestnye shopping

Anonymous said...

I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was wondering what all is required to get set up? I'm assuming having a
blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very internet savvy so I'm not 100% certain.
Any tips or advice would be greatly appreciated. Appreciate it

Here is my web page - best cellulite treatment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...