Thursday, October 27, 2011

Caca Marba

Heh!saya pindah rumah lagi lah..euw~parok nisey ore klate kata..hihi..pindah rumah blog jer..tukar2 design..rasa nak yang simple2 jer..makin kosong kan..sikit2 buang..ntah2 lepas ni delete terus blog nih..?haha..tuh takder dalam fikiran so far..


Saya rasa blog nih takder tujuan lah..macam tuan dia..ekeke..kejap begitu..kejap begini..kejap tulis tuh..kejap tulis ni..hurmm..dah jadi blog caca marba..kadang2 saya nak tulis pun saya rasa eh sesuai ke nih tulis ni?last2 saya delete jer..takut punya pasal..tapi sepatutnya ikut suka lah nak tulis macaman pun kan..apalah ko takut sangat yana...??huuu..


K lah saya nak cari idea menulis memandangkan template baru nih buat saya bersemangat..kah3..ntah2 esok2 tukar new..:p..oh happy deepavali buat penganut agama hindu..eh ada ker orang hindu baca blog ni?haaa..tak lupa untuk bekas supervisor yang sangat dibenci ramai suatu ketika dulu..ha3..


p/s : yeay!gaji dah masuk!

2 comments:

pena rozie said...

Jgn delete blog tau....

aNaYaNa said...

pena rozie..
baik k.rozie..hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...