Monday, October 10, 2011

Garangnya Pegawai RHB BANK Tuh!

Tadi dapat call from seorang pegawai dari RHB BANK katanya lah..


Saya : Hello
Pegawai RHB : Hello, saya call dari RHB Bank boleh saya bercakap dengan encik ********?
Saya : Owh dia tak ader dia keluar
Pegawai RHB : Urm tak apelah!!!


Eh?apasal pulak nak marah2 kan?confuse diriku..huhu..mungkin pegawai tu hormon tak stabil kot..ahaxs!kecik ati saya dia cakap camtu..padahal saya tak salah..hukhuk..eh ker ada orang di opis ni buat hal dengan pegawai RHB ituh?ahahaha..lantak lah..kot yer pun abang pegawai cakap baik2 tokleh ker???huh!emosi seketika..:p

5 comments:

misya said...

pegawai tu tgh hangin kot

aNaYaNa said...

entahla K.sya..angin satu badan..hehe

~izan~ said...

nak kata dtg bulan,lelaki la plak hehe

nini said...

benda cam ni senang je nak setel....

cakap cam ni....


boleh saya taw saya bercakap dengan siapa ya....? saya nak buat komplen...
hehe...mesti dia ketaq....sape suh cakap kasar ngan orang...dorang kan based on servis...hehe

Anonymous said...

PAKAT BUKA LAMAN WEB, www.jaguh.org

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...