Monday, October 17, 2011

Kahfi Tomyam │ Tomyam Yang Betul2 Kaw!


Edisi jalan2 carik makan biasalah..kan dah blurr malas nak masak..hehe..so keluar dengan kakak petangnya ke Kahfi Tomyam dekat bulatan Wakaf Bharu..to those yang mana2 balik kampung sekali sekala nak cari kedai dekat Kahfi ni suggested lah..



Order tomyam campur jer dengan telur dadar..alahai sedappanyalah tengok gambar nih..heee..puas ati makan lauk pun banyak..sebenarnya makan untuk 2 orang tapi tak sempat request untuk 2 orang makan ingat tukang order tu pahamlah..rupanya dia serve sorang makan jer..sib baik banyak lauknya..kuah jelah sehingga ke titisan terakhir..haha..



Clozap tomyam nya..pekat likat sedap!lalalala..saya suka pergi kahfi ni suasana kedai dia luas dan agak santai..then tersorok sikit..takderla tepi jalan sangat..:)..ewah promote kau?hihihi..promote2 jugak harga total termasuk air laici dan sirap limau RM11 lebih2 sikit sudah lupa..hehe..boleh tahan jugakla kan..hikssss..


16 comments:

fieda said...

amboi sodapnya tomyam tu..terliur la plk..

kak fieda follow awak...

aNaYaNa said...

boleh cari kedai jap g k.fieda..hehe..ok tq!:)

pena rozie said...

sedapnyer tom yam. dah lame x buat ni...

misya said...

sedapnya tom yam

.ain. said...

tomyam.. alangkah sedap nye klau akak masak dan sy dpt rase. winkwink ;P

aNaYaNa said...

k.rozie..
sila buat dengan kadar segera nanti..hihihi

aNaYaNa said...

k.sya..
k.sya teror masak2 ni kan?takat tomyam cincai jer..:p..hehe

aNaYaNa said...

.ain...
boleh jer nak soh akak masak..tapi if xsedap dont blame me haaaa?hehhehe

Aujinz said...

dah laa tengah lapo nie.. (T_____T)

hakak CNN said...

wahhhh tomyam laaaa....

hadoiii hakak memang pantang nampak tomyam nehhh...rase dah leleh ir liur dah nihh..alamak..!!

Ardini Humaira said...

nanti lanje tomyam eyyy... nak rasa jugak. uwaaa lapaq di pagi hari gulpp

Mama Gee said...

baru perasan..lamanya tak makan tomyam..lamanya tak masak tomyam..Weekend ni nk masaklah :)

aNaYaNa said...

Aujinz..
alor kesiannya..hehe

aNaYaNa said...

hakak CNN..
kak..sila sapu air liur mu itu dan sila masak tomyam nanti,,hahaha

aNaYaNa said...

Ardini Humaira..
K.dini..boleh jer..bila nak dapat jumpa nya..dok klate jer..hihihi

aNaYaNa said...

Mama Gee..
yana pun sekali sekala jer mama..tuh pun cari kat kedai..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...