Tuesday, October 11, 2011

Petai..

Yes....i love petai!
i love makan petai!
i suka makan petai yang mata besor2..
i giler petai yang dah masak oren tuh..
i pencinta petai cicah budu or cencaluk..:p
i geget jugak petai yang hijau menyala2 tuh sekali dengan kulitnya..so crunchy!!
i fall in love sambal petai apa saja...winkkk!



Alalalah..pasal petai pulak dah..haha..ni ha dalam THR gegar ni saya dengar online kan kat ofis..so dorang dok bincang pasal petai lah petang2 nih..alahai..mestilah meleleh2 air liur ni kan..lagi sedap dari GCB tuh wei..kikiki..


Tapi tu lah rasa pelik naper lah ada orang tak suka petai..busuk lah apa katanya..mananya busuk?haha..lainla kalo jering or kerdas..itu ofcos saya tak makan..lagi dahsyat kuasa tujoh tu weyh!heeee..nasib baik 2 hari lepas kakak saya ada buat sambal udang petai..wew...takderla terngidam sangat..


Best bila makan nasik dengan ulam2 nih..kalo takder memang selow la proses makan memakannya..hehe..

7 comments:

azam said...

sedap ulam ni.....

penambah selera, jeruk petai pun sedap

misya said...

x suka petai

~izan~ said...

akak bukan tak suka tp kurang.tp asben akak suka sgt. tak kira la masak dgn udang ke,ikan bilis ke.

Papa Mifz said...

potai..hmm..papa mifz x mkn...tp wife suko sgt2...

Stilla Royazrie said...

buat sambal sedap tu..hehehhe

Puan tia said...

kita n hubby pon suka makan petai! wahhhh nak jugak kan..heheheeh

Anonymous said...

I don't even know how I finished up right here, however I thought this submit was once great. I don't recognise who you are however certainly you are going to a well-known blogger for those who are not already.

Cheers!

My blog ... cellulite treatment cream

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...