Monday, October 24, 2011

Isnin..24 October

Haa kan dah taktaw tajuk aper nak letak..day n date pun jadik lah..harini ramai yang dah kejer kan..so ramai lah yang update blog..so banyak lah entry yang bulih dibaca tudih!horeeyyy..hihihi..takderlah boring nanti..


Pasal sakit saya rasa dah semakin ok..tapi bab loya tu jelah..perut pun dah makin ok tapi rutin ke toilet masih lagi lah berjalan..huhu..thanks Fira info kan saya tak boleyh minum susu yer kalo memerut nih..tu lah minum sebab gastrik kan..tapi dah lain macam dah ni..lepas ni cuba stop susu lah..


Cuma bab kepala ni lah sakit kemain pulak..pantang duduk, pantang baring, bila nak bangun rasa macam ada batu berat kat kepala..sampai terpejam2 mata..sakit sangat kot..ya Allah dalam hati dah rasa macam2..ada pengalaman saper2 tak?ke angin masuk sampai ke kepala sampai macam tuh?huuu..confuse..



20hb lepas birthday my bff lah , Achik..bff zaman diploma dulu..sekarang dia study dekat unisel..dah nak abis belajar pun november nih..kejap jer..tup2 dapat degree..tssskk..jeles**Aperpun..Chik..kalo mung baca blog aku nih, aku wish sekali lagi lah selamat ulangtahun..aku sajer jer dok wish ke mung nok tunggu mung call aku..call free key..sebab mung lamer ngat senyak ngan aku..beci nggoh aku..haha..perpun tq gayut ngan aku..ader rezeki kiter juper nati deh..


Haha..suka sangat speaking Ganu..dah lama tinggal Terengganu..rinduuuu..dulu study sana asal balik cuti jer kena perli..maklumlah cakap Terengganu dah melebih..he3..kadang2 naik bas tiba2 member call tanya nak sampai bila apa kan, tup2 orang sebelah tanya 'orang Terengganu ker?'..hihi..tapi budak Tganu suka pulak terpengaruh dengan cakap Kelate saya..dorang pulak balik2 rumah kena marah sebab speaking Kelate..kah2..aahh sweetnya..



K lah..saya rasa dah panjang melalut..nak bw blog korang2 yang kacak jelita pulak ni..heeee..dan terima kasih untuk yang mendoakan saya sihat..:)..semoga kesihatan juga jadi milik kamu kamu yer..:love:

14 comments:

hazila said...

Salam singgah,
Alhamdulillah dah sihat semula, kadang kala sebab gastrik, angin boleh sampai ke kepala.

Mama Gee said...

alhamdulillah dh ok....takpelah sakit tu penghapus dosa2 kecil...

ceria ya :)

misya said...

alhamdulillah dah sihat

Qhaifa Nur said...

alhamdulilah dah beransur pulih, jaga kesihatan tu...

Mamamya said...

owhh..sama kita arini kan...akak pun pening2 kepala juga nih...cuaca x menentu skrg...w'pun dah ok sikit tp jgn skip ubat yer... ;)

+ GEE + said...

jaga kesihatan ye....

ima said...

kak yana!! tq singgah blog ima. :D

neway, kalo gastrik sebenarnya lagi elok minum air soya. hehe. take care ea! ;)

aNaYaNa said...

hazila ..
tq singgah kak..:).
ye ker..pttla rasa semacam jer..hurmm..byk betul penyakit..huhu

aNaYaNa said...

Mama Gee..
tq mama..ceria sokmo jer..heee

aNaYaNa said...

k. misya..
tq :)

aNaYaNa said...

Qhaifa Nur ..
alhamdulillah..tme kasih kak..:)

aNaYaNa said...

Mamamya..
alah ciannya akak..huhu..yna takut ubat..kikiki..

aNaYaNa said...

+ GEE +..
tq..:)

aNaYaNa said...

yer ima..:)..tq singgah blog k.yna jugak..:)..
owh yeker?bnyak jugak petua ni eyh?hehe..tq again dear..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...