Tuesday, October 4, 2011

Hujan...Lebatnya..



Waktu-waktu petang macam ni memang selalunya hujan la..hujan dengan sangat lebat sekali dengan angin kuat dan ribut..huhu menakutkan..


Dah masuk quarter akhir tahun ni..musim tengkujuh dah melambai..alahai kalo tak kerja bestlah layan tilam, bantal, selimut bentang depan tv..tapi sebab kerja terdugalah juga untuk orang yang belum berkereta macam saya ni..bila duit nak cukup nak beli kereta ni?ahaxss!

5 comments:

misya said...

k,sya tak kerja pun ,tak de kesempatan nak tido,huhuhu

Myra Jay said...

InsyaAllah ada rezeki tu nanti nk beli kereta..

Myra Jay said...

InsyaAllah ada rezeki tu nanti nk beli kereta..

aNaYaNa said...

k.sya..
yerlah tertinggal pulak itupun if belum kawin n ada kids..hehehe

aNaYaNa said...

K.myra..
Aamin..mudah-mudahan..itupun kena consider untuk tukar kerja yang lagi bestlah gajinya..huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...