Wednesday, August 10, 2011

4 Jenis alat Make up yang wajib

Aku ni bukanlah someone yang terror bab mekap2 ni haa..tapi aku pun macam orang dan wanita eceh wanita lain jugak..suka tepek muka bagi nampak glowing sikit..yerlah glow kan..hehe..yerla kita ni tak ada lah kecantikan semulajadi sangat..if tak make up rasa muka dah macam apa dah..memang tak boleh!


1) Miyami Two Way Foundation Uv Protection [02-Medium] sebab kulit aku itam..teehee

2) MAC Natural Brow Liner - Black Brown

3) AVON lipstick - M100 rose garnet

4) Eyelash Curler or lebih dikenali sebagai basikal dek anak2 buah aku..hahah

Tarraaaaa!!!hahah..ni ajer pun bendanya..sangat simple since aku bukanlah orang2 yang pro nak make up dan satu problem lagi tak larat nak menonyoh bila time nak solat..these 4 things kira just nice lah to apply..


Nak datang kerja pun cepat jer..tak payah macam2 jenis foundation ker haper bedak Miyami tu dah cukup sifat dah work kat muka..hehe..betul..tapi pagi2 aku tekap toner Nivea dulu bagi dia smooth lagi..





Okeh..tuh jerla muka make up yang simple tepek2 jer siap!hahaaa...oppss..eyeliner tuh 2tahun lebih dah tak abes2 lagi n for information aku beli dekat pasaran gelap pasar malam..bahahaha..

3 comments:

ArELeEz said...

basikal? owh.. aah la.. cam basikal rupa paras dia..! ha3..

pena rozie said...

ok la tu. pakai jugak. X mcm PR ade tp x pakai....

pena rozie said...

ok la tu. pakai jugak. X mcm PR ade tp x pakai....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...