Tuesday, August 9, 2011

Cat punya pasal

Tak abes lagi pasal sakit hati with cat bukan kucing tapi paint yang ku beli semalam..halah beli yang 1 liter jer coz nak just painting dekat door n window jer..yang lain dah beli..


Before this beli yang lime green punya untuk wall..then semalam nak cari ijao yang gelap2 la ckit ala2 lumut gitu..dah tengok kaler dekat booknya bekenan la..alih2....ijao pucuk jadinya ko..halah ai..kecewanya..


Mau tak kecewa kaler dia ala2 jer wat rugi jer hah..abes nak salahkan siapa kan?penjual ke pembeli?ni lah takdir namanya..hurmph..frustnyaa..now da takdek mood nak continue painting..coz nanti tengok kaler nya menyakitkan ati jer ko walopun lawa..arghhhh!

2 comments:

misya said...

sabar,sabar

ArELeEz said...

xpe. try beli kat kedai len plak. he3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...