Thursday, August 4, 2011

Jangan Lupa Namaku - Ramadhan Terakhir sedaapnyaaa..

Boleh layan jugak eyh citer nih..ingatkan lepas citer annisa dah takder citer best tapi fuhh boleh main emosi gak la..lagi2 dengan Fazlina Ahmad Daud tu..eh adik Kak Ogy ker?never seen her before tapi not bad dia nyer act i loike!yes buat kita rasa geram but takderla annoying pun..




And lagu dia Jangan Lupa Namaku by Pompa Bensin eh saper tu?huhu..sangat super duper sedap lahh..cari punya cari lagunya tapi belum release lagi full song nya lah..hallah..rugii..dengar promo jek buatper kan..tapi takperlah asal ada jer..opsss..cari gak Pompa Bensin tapi yillek gak..agak2 ada macam Ashraf Muslim tak?ahahaha..

p/s: Ramadhan Terakhir Tuesday-Thursday,10.30pm TV3..after terawih ok la layan while makan colek..hehe..

6 comments:

ArELeEz said...

colek tu ape? sejenis makanan, ek?

aNaYaNa said...

hehe..ofcos makanan..dia macam ape ek orang call kudapan ker, any rojak la macam tu..hihi..

misya said...

memang suka la citer ni

Cik Puan Zura said...

nak sikit colek tu boleh dak? huhuhu~~

aNaYaNa said...

k.misya..

kan?best sangat..citer keinsafan..hehe

aNaYaNa said...

K.zura:

jauh sangat nok bagi..he3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...