Monday, May 30, 2011

Selamat pagi..hari ni bawak duit RM100,000 mae ofis..

Pagi..pagi..pagi..selamat bekerja di hari pertama untuk korang n hari ke 2 untuk kitorang..:)


Phewww..hari ni aku jadi orang kayawan dah..mae ofis bawak duit 100k!hohohoho..sayang nak letak kat umah..so bawak je la ke mana2..:p..time kasih yang vote aku semalam..hahaha..


Adehhh..Salmaa..awak buat apa ar dapat duit banyak semalam?huhu..bestnyaaaaa..nyanyian dia yang lagu 1st tuh memang dah dapat agak dia Juara..cara dia nyanyi pun yakin jer..hok 2 lagi tok best..:p


Ok..aku tak kisah sapa pun juara semalam..yang penting yang menang tu biarla nyanyiannya baguss..dan Salma memang tak disangkal la ke'power'annya..dan yang penting jugak aku tak penah undi sapa2..weyyhh..membazir..kui2..takat tengok sudahla..isi masa lapang..:)




Have a good day ahead today dearies! :)

7 comments:

Edy Zaidi said...

salma mmg best semalam..meremang bulu tengkuk bila dgr suara dia

ibuayahdamia said...

walaupun kak ayu bukan peminat mentor...tapi bila tgk salma nyanyi semalam, meme soh doh dia akan jadi juara...hehe...salma kaya..kita??? koya jer lah...ekekek

Redbloodsnow said...

Zie tak tgk pun final mentor semalam. mmg tak pernah tgk..hehehe.

aNaYaNa said...

Edy..

hehe..seram kan sura salma sampai meremang bulu tengkuk..ekekeke

aNaYaNa said...

K.ayu..

hahaha..koya pun jadikla..tapi k.ayu meme kayo dah..hehehe

aNaYaNa said...

K.zie..

boikot ke camner tu?hik3..

ArELeEz said...

minat tgk tp, xminat undi. he3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...