Monday, May 9, 2011

Cerita yang ganti trilogi cinta tak best lansung


Sebelum tengok Trologi Cinta..tak taw pun ada slot arca kat tv1..maklumlah jarang2 sekali jenguk tv1..paham2 laa..tapi lepas tengok Trilogi Cinta memang sampai abesla ku tengok..dari Norjinah kat kampung kena marah dengan bapak tiri yang tak semenggah tu sampaila Norseha nak beranak n Shahrul tak guna tu mati..



Tapi bila Trilogi Cinta dah abes ganti pulak dengan cerita aku pun taktaw tajuk apa..tak best pun..yang izani berlakon tuh..alahai..very da selloooow la itu cerita..kata best lah sangat..pastu boleh atract penonton lebih lagi dari trilogi cinta..tapi..tapi..tapi........time boring sangat ku belek la cite tu tengok kejap2..huhuh..hampa hatiku..



Kalo ada tayang balik pun trilogi cinta tuh akan aku tengoooookkk..kalo ada jual vcd..takkan ku beliii..hehe..membaaaziiir...:p

2 comments:

z u L said...

kuat tgk drama ni...huhu

aNaYaNa said...

heheee..nak jadi pelakon tak boleyhh..tengok orang berlakon jerla..:p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...