Monday, May 2, 2011

Order mee goreng 1/2 jam baru siap

Pagi tadi tak rasa nak makan..so tengahari ni bila rasa a lil bit pening kepala kena la mengagau cari makan dalam panas terik ni..Aku order mee goreng sebab tak rasa nak makan nasik..



Customer pun tak ada..tapiiiiiiii..masyaallah masak mee goreng pun amik setengah jam..dahla tehegeh2..kesnya abang yang selalu masak tu takder..jadi dyorang main redah jela masak..dah customer rikues takkan nak kata tak boleh masak!huhu..



Siap aku boleh camwhoring lagi..adooiii..




Akhirnya berjaya ditapau..aku makan kat ofis jer..tak kuasa heh makan sensorang kat kedai..Juga air kelapa sekali sebab kata pening kepala..buat ubat..:p


Close up menu mee berkurun menunggu sehingga gastrik..haha..


Alhamdulillah dah kenyang walaupun rasanya tidaklah kick mana..tapi harus bersyukur..total mee goreng n air kelapa untuk hari ini RM 5..:)

4 comments:

asfira aminuddin said...

mee da abes kot. tu yg kelam kabut gi beli. hihi. :D

aNaYaNa said...

ahaha..takdekla kelam kabut g beli..tekedek2 ada laa..aduiii..panass jer..sabor jelah..:p

Princess Nur said...

alhamdulillah..bleh makan jugak akhirnya..hihi

aNaYaNa said...

K.nur :

alhamdulillah...:)..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...