Wednesday, May 4, 2011

Roti paling sedap ever!!!!



Banyak2 roti yang aku makan cuma 1 ni jer yang paling aku in love gilak2..Pegi la kedai mana pung mesti aku nak cari GARDENIA!




Rasanya lembut memang takder macam roti lain ok..roti lain macam nak keras2 gtu kan..hoh tak best..bila dapat makan gardenia ni bersama2 dengan tuna ayam brand lagila tak perasan mak mertua lalu..haha..ada ker?




Banyak gossip tentang gardenia ni kan..tapi aku telaann jer..:p

9 comments:

siti murni said...

selalu buat toast pakai gardenia...sapu butter je..wangiiiii...:D

Myra Jay said...

Sama la kita suka gak ngan roti Gardenia nieh :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dulu2 masa akak study pun ada kawan kata tak boleh makan roti ne

aNaYaNa said...

siti murni :

sebab gardenia dah memang wangiiii kan..hehe..

aNaYaNa said...

Myra Jay :

yeay kita sama!!!!;)

aNaYaNa said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF):

hehe..abes tu akak makan tak?yana telan jer..keh2..

Mama Gee said...

perghh tetiba je terlioo lak..hehe

aNaYaNa said...

Mama Gee :

itu namanya nak kena cari kedai singgah beli..:)

Anonymous said...

Wow, incredible weblog layout! How lengthy have you ever been blogging for?
you made running a blog look easy. The entire look of
your web site is great, as smartly as the content!

My website - best cellulite treatment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...