Tuesday, May 3, 2011

Kipas kecik pemberian bos

Mula2 nak ucap terima kasih kat bos aku sebab bagi kipas kecik ni..padahal dah lama bagi baru nak ucap time kasih??hahaha..


kipas comel dan useless speaker hoh!


Sejak aku pindah tempat ni ekon nya tak berapa nak rasa sangat..belah pagi ok lagi..tapi masuk lepas lunch hour tuh merasa lah aku bahangnya..Jadi 1 hari tu bos tengok aku dok kipas2 n dia assume aku panas la tu kan..tak semena2 dia bawak keluar kipas kecik untuk sejukkan laptop dia kot biasanya then bagi kat aku..hehe..


So sekarang tidok la aku umpama cacing kepanasan lagi..:p..thanks again bossss..nak bonussss..hahak!

2 comments:

Cik Puan Zura said...

baiknya boss...

lawa kipas tu....

aNaYaNa said...

K.zura :

bos baik time baik..time garang adalah ngeriiiiiiii..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...