Sunday, September 18, 2011

Maybelline BB Cream │ Sesuai Untuk Kulit Muka Orang Yang Dah Cantik Jer Kot..

Macam ni..sebelum raya aritu sempatla borong barang make up sikit dekat Gurdian,KB Mall..plan memang nak beli BB Cream yang famos amos diperkatakan ramai tu la..


Harga masa beli RM19.90..takder less pun..tak tahu lah Watson..kira masuk yang dah depan mata jer..


Balik test pakai unfortunately memang tak suits me langsunglah..kecewa!kulit saya jenis cepat berpeluh..bila pakai ia jadi bercapuk2 pulak..oh poor me..


Pakai sekali tak ok..pakai lagi sekali kot2 tersalah tenyeh ke haper...pun tak jugak ok..so fineee..tak payah nak berangan BB Cream cover kulit muka bagi makin flawless sangatlah..memang tak dengan kulit buaya ni..huahuahua..kesian..

7 comments:

~izan~ said...

dik,akak pun penah try pakai,tp muka akak rasa mcm berwap..tak serasi kot.lain org lain serasinya kan.. hehe..nampaknya kita senasib la ehehe

Myra Jay said...

tak penah try BB Cream ni, ada yg cakap ok..

Tp mcm yg Yana kata tadi, ikut kesesuaian muka gak kan..

misya said...

kak sya pun penah try pakai bb cream ni memang tak sesuai dengan kulit

Matjoe said...

krim2 ni semua kena pakai dengan konsisten

aNaYaNa said...

k.izan..
ha'ah..senasib eh..hi3..kesian kan..baru nak test..


K.Myra..
yerla..depends pada jenis kulit la kan..

aNaYaNa said...

K.Misya..
Owh k.sya pun tak ngam eyh?ramai jugak kan tak sesuai pakai bb cream nih?indah khabar dari rupa..hehehe



Matjoe..
krim ni dah tak boleh nak konsisten dah..sekali pakai dah muka macam apa dah..hihihih

Anonymous said...

Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful
info. Thanks for the post. I'll definitely comeback.

my homepage - cellulite treatment reviews

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...