Wednesday, September 14, 2011

Baby Baru Keluarga Kami

Isnin minggu lepas bersamaan 5 September 2011, my 3rd sis, K.Nani dah selamat melahirkan her 4th prince di Hospital Pakar Perdana, Kota Bharu..so saya apalagi..turut sama la ke hospital awal2 dah sms bos mintak cuti..eksaited kot....:p


Presenting....





Ahmad Faiq M.Nazri


Olor2 geramnya tengok muka dia..taknak kena cahaya langsung asyik la nak berkerut keningnya..hehe..ni masa 2 jam lepas lahir ni..lepas nurse dah bersih2 segala..




Kesian Faiq..nurse pakaikan dia baju pink..padahal 'im a boy' terpampang..hehe..takde stok baju dah kot..



Dengan mak sedara nak jugak..hihihi..ok ciksu yang tembam semakin hari adalah semakin..ok stop..huhu..lena jer dia tido walopun asyik kena passing2 orang tu ambik orang ni ambik..


Eh sekarang ni Faiq da botak pun..yerla da masuk 7 hari aritu misi@bidan datang cukur kepala dia..hehe..comel jer..

5 comments:

misya said...

comelnyer

Cik Puan Zura said...

comeynya...
maksu ambil berkat dukung baby hek... :)

aNaYaNa said...

k.misya..thanks..:)


k.zura...ahah..ambik berkat sajo..hehe

Myra Jay said...

Wahhh comelnyerrrrr.. :)

Geram tengok :)

Anonymous said...

My brother suggested I would possibly like this web site.
He was totally right. This post truly made my day.
You cann't imagine just how much time I had spent for this information! Thank you!

My web site: natural cellulite treatment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...