Thursday, September 29, 2011

Nak Beli Mesin Fototstat,Fax@Printer terbaik di Kelantan?

Untuk orang-orang Kelantan yang berminat nak beli mesin-mesin yang saya mention tu..nah YEE COPIER lah tempat terbaik untuk korang..


Eh ni bukan segmen tajaan tahu?ini ikhlas dari hati punya entry..:)



Kenapa saya kata macam tu?sebab servis doranglah..tip top..tadi tiba-tiba pulak tak boleh nak print semua dokumen kan padahal baru jer lagi beli machine nih..so bos apalagi ngamuk-ngamuk la then suruh saya call technician dia suruh datang..lepas 2 jam macam tu technician tu sampai..ok la tu sebab bos remind me if after lunch pun tak datang juga mintak saya call lagi sekali..so tak perlu recall..hehe..


Kejap ajer dia buat..sup sap sup sap siap!hihi..walaupun Cina tapi dia sangat friendly..masa dia nak explain saya pulak suruh dia stop kejap sebab nak ambik pen n kertas nak catat..kang lupa..hehe..and he's ok jer..explain slow-slow pulak..rupanya IP nombor yang tertukar..itu jer..haih susah jugak pakai mesin canggih-canggih ni..namun begitu tetaplah best sebab buat kerja laju jer guna Samsung SCX-4284FN ni..:)

13 comments:

Qhaifa Nur said...

citer pasal mesin photostat...

bos saya smlm baru beli jenis fuji xerok, dgr bleh scan, print warna, fax

barang skrg dah canggih2..

misya said...

promosi ke

aNaYaNa said...

hehe..aah..smua boleh buat dengan 1 mesin jer..canggih tp kadang2 mneyusahkan jugak..hihiihi

aNaYaNa said...

k.sya..
haha..takderla..cuma suka dengan servis dorang..

wahida said...

bagus cara ko promote...

aNaYaNa said...

k.wahida..
hehe..terpromote jer..untungla dia kalo de orang nak beli..hi3..

deqlis said...

salam...deqlis mmg rindu semua laa...malam nie gagahkan diri utk bw buat yg berbw kat blog deqlis tadi...thanks tau...

wah best yer printer 3 in 1 nie??

nini said...

wa pomote nampak...hihi

Siti Hajar Masri said...

canggih2 smpai tak reti nk guna..;p

Anonymous said...

regonya berapa ooi.. nok compare ni

Anonymous said...

regonya berapa ooi.. nok compare ni

Anonymous said...

regonya berapa ooi.. nok compare ni

Anonymous said...

I all the time used to read paragraph in news papers but now as I am a user of web thus from now I am using net for content, thanks to web.


Here is my blog - anti cellulite treatment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...