Wednesday, September 7, 2011

Hari Raya Pertama 2011

Raya tahun ni rasa tak meriah sangatlah..macam kosong jer rasa..rutin raya pun lari tahun ni..bangun dahla lambat semer orang g semayang raya tinggal saya yerla bendera jepun..huwa2..oleh itu bercamwhoring lah sorang2 tunggu demer balik lama gila ciap pegi beraya dah..huhu..


Baju biru ini tahun..tema ikut suka..hehe..

Balik2 jer Ma terus soh ciap2 nak g beraya umah Mak Cik dekat Tanah Merah..oh memang dah ciap pun..suka2 pergi beraya..time pagi jalan smooth jer lagi..no jem dan roti at all..dalam setengah jam dah sampai sana..alah tak ada gambar..sibuk mentekedarah jer..huwa2..


Dah ziarah umah Makcik, Makngoh Melah, Abang Lias dan Kak Peah kami pun siap2 solat zohor dan gerak balik..sebelum tu singgah rumah kawan Abang Din dulu makan nasi dagang mentah..haha..masuk Salor dah tersedia jem yang manis..ka3..



Dari Salor jalan jem usah kata lah..sampai naik Jambatan Salor pun sama..masuk Tendong semakin hebat lah sesaknya kereta sampai ke Bunut Susu sana..ish2..ingat raya pertama orang tak jalan2 lagi..eh abistu kami?salah satunya..hihihi..




Sampai rumah lepak2 jer...petang sikit pergi umah Makcik(belah abah) depan tu jer sebab paginya pergi dia tak ada..borak2 makan Soto waah Kelantan ada soto?mestinya tak la sepupu saya yang dok Johor nun buatkan..lepastu malam tak ke mana2 makan dan makan jer..huhu..

2 comments:

misya said...

bestkan dapat menziarah saudara mara

aNaYaNa said...

aah akak..best ziarah ramai2..dapat makan2 lagi lagi la best..he3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...