Monday, September 26, 2011

Lunch Bihun Rebus dan Maggi Sup With Jorja..

Lunch tadi Jorja ajak keluar makan..asalnya tak rasa nak makan so rasa nak teman Jorja jelah..tapi pempuan tu tetap jugak paksa-paksa tanya suruh makan..tiba-tiba la jugak terasa nak makan bihun rebus..huhu..dah lama tak makan pun..




Saya order bihun rebus dan air singa beng!hehe..taw tak air aper?limau ais la kan..ker korang panggil air aper?




Sedap bihun dekat kedai sebelah Perabot Sayang ni..tak tahu nama apa kedainya..gerai kecik ajer..saya suka bihun rebus sebab ada telur tak perlu request..hehe..dan bihun adalah tidak muak..:)




Ni Maggi Sup yang Jorja order..katanya sedap..lagi best Jorja punya sebab telur dia tu separuh masak lorhh..sempatla menagih simpati Jorja dengan telur tu sikit..haha..


Owh semua tersebut dibelanja oleh Jorja yang comei macam Ekin Mawi..hahaha..TQ so much George!

4 comments:

JIJI YU said...

sedap we3y cenggitu

EnciK AxixOu said...

telor sebijik 2 cm best je

misya said...

nampak sedap

Anonymous said...

of course like your web-site but you have to take a look
at the spelling on several of your posts. A number of
them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to inform the reality on the other hand I
will surely come again again.

Review my site: anti cellulite treatment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...