Sunday, September 11, 2011

Hari Raya Ketiga 2011 │ Majlis Kahwin Farah & Zaed


Lepas kenduri rumah Aisyah..berdesuplah kami ke rumah Farah pulak..Farah ni sempat kamcing sampai form 3 jer..form 4 dia dah masuk sekolah teknik..sampaila jumpa kat fb skang ni..nasib ada fb jumpa balik kawan lama..



Sampai sana tengok satu meja kawan2 gegirls dok makan..amboi memasing vouge dah skang..dah besar..haha..bual2 sikit terus masuk rumah..sebelum tu sepatah dua tiga kata di guestbook dorang..belasah jerla tulis nak lain dari yang lain..huwa2..



Masuk jumpa Farah ehh da besar mu eyh..lama tak jumpa..hehe..so lawa gown dia..alalalah..lepastu acara bergambar la ramai2 dengan gegirls yang lain sekali..Yang peluk Ciklat tu Cikgu Zailani, aunt Farah..



Dorang semua ni satu school dari primary lagi..aku jer sekolah primary lain then secondary baru sama dorang2 nih..banyak sangat kemranya haa sampai juling2 mata nak pandang mana satu..



Kami dan pengantin..nak jugak..hehe..ahh benci lah lighting tu mencacatkan muka jer..



Dah penat berhuhar turun makan lah pulak..walopun dah isi banyak kat rumah Aisyah tadi tapi masih boleh isi lagi tawu..besar ok tangki..haha..tu laki bini dok borak apa lah..



Ciklat, Dibah, Saya, Mc Niey..Solat tukang tangkap gamba..orang makan 10 minit jer kita sampai duatigaploh minit..yerla mana nak makan..mana nak borak..mana nak gelak..hihihi..tak senonoh..





Usai makan beransurla kita..ingat dapat terus balik..upenyer jem oiii..tersumbat2 kete nak lalu..last2 terjumpa pakwe2 lama  classmate laki nih r..pe lagi..riuh nak posing la dulu..gila lama tak jumpa..alahai dah tua bangka korang..gaggaga..



Last sekali..selamat pengantin baru Farah & Zaed..taun depan turn sape pulak ah?hehehehe..

2 comments:

gedek! said...

kawan kawan dekat kawin ni boleh 'berjangkit' tau....

aNaYaNa said...

haha yeker?kalo berjangkit bab kawin suka jer..gagaga

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...