Tuesday, September 13, 2011

Kerabu Kaki Ayam RM2 Tak Boleh │ Sambal Belacan 50 sen Pun Tak Boleh..

Pagi tadi macam biasalah mood lepas raya ni ayik nak makan jer..so singgahla beli fevret makanan kat tempat biasa..Restoran Sri Inang..


Hari ni ma dah masak nasi goreng untuk cucu2 dia..so ma kata nasi banyak ambiklah kalo nak bawak bekal..laju jela..boleh cut cost nanti..bajet kat kedai nak beli kerabu kaki ayam rm2 dengan sambal belacan n timun sikit..last2..




Ni kerabu kaki ayam tak dapat 2 ringgit..WAJIB 3 ringgit jugak..beli jelah dah mengidam sangat..tak abes boleh bawak balik..tak basi nya..



Dan sambal belacan ni berharga????free jerrrr...hihihihi..sebenarnya it cost at rm2 taw masa tanya perempuan yang bungkus nasi tu..saya mintak 50sen pun dia geleng..last2 tanya yang lelaki tu dia bagi la nak 50sen..bila nak bayar..katanya FOC jelah sambal tu..haaaa..taw pun..regular customer kot..ekekeke..


Tapi esok2 ingat nak beli jer sambal belacan rm2..lagi banyak..boleh simpan stok lama sikit..boleh suburkan jerawat jugak..hahaha..


p/s:eh luas mata memandang pulak blog ni..semua nak besar jer..kui3..

5 comments:

misya said...

rezeki dapat sambal free

aNaYaNa said...

ahah..alhamdulillah..esok2 tak dapat dah rasanya..kedai tu mahallll banyak..he3..

ArELeEz said...

1st time dengor pasal kerabu kaki ayam.

aNaYaNa said...

alor..yeker..hehe..sini memang banyakla kerabu ni..kerabu kaki ayam ni memang best..cubala..

Anonymous said...

I'm impressed, I must say. Rarely do I come across a blog that's both
equally educative and entertaining, and let
me tell you, you have hit the nail on the head. The issue is
something that too few men and women are speaking intelligently about.
Now i'm very happy that I stumbled across this during my search for something relating to this.

Check out my weblog - cellulite treatment reviews

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...