Tuesday, September 20, 2011

Botol Mineral RM1 Yang Mahal Nilainya..

Sikit-sikit lama-lama jadi bukit..eh macam tak logik saja?buat apa nak jadi bukit?jadi banglo ke Bank Negara ke ok la jugak..hehe..


Ni dia duit tabungan saya..sejak2 berblog ni ramai yang suggestkan menabung n explain kebaikannya barula rasa insap nak menabung..huhu..


Sekarang botol mineral berharga seringgit ni dah contains berpuluh2 ringgit dah..walaupun duit syiling jer tapi tu lah salah satu caranya..setiap kali lepas beli apa-apa if ada balance terus masuk tabung..tak akan gunakan syiling untuk bayar apa-apa..sebaliknya saya yang nak duit syiling tu..hehe


Tunggu dah penuh botol ni nak bank in lah dulu..ingat nak terus buka tabung haji jer..pelaburan terbaik..belum terlambat rasanya selagi masih bujang ni..:)

4 comments:

misya said...

ha betul tu dik,kak sya dah buat macam ni dah lama dah

Qhaifa Nur said...

eh..bagusnya boleh buat tabung
muat yek..

dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

irwan miswan said...

bagus2, lepas ni saye pon nak buat entry pasal tabung saye keh3

skodeng sini...
ayat rahsia mengurat kini DIDEDAHKAN
RAHSIA disebalik tangga!!!

aNaYaNa said...

K.sya..
Kan?baru menyedarinya sekarang kak..hehe..


Qhaifa Nur..
Salam KENAL..:)
Eh..muat jer..bukan masuk kot penutup atas..tapi tebuk tepi botol..heee..


Irwan..
hehe..bagus ker?buatlah..boleh bagi inspirasi dekat orang2 yang buntu pasal manage kewangan..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...