Tuesday, September 13, 2011

Dapat Free Lip Smooth Color Bloom dari Maybelline

Ni kisah beberapa hari sebelum raya ni..hari apa pun tak ingat dah..lepas bukak puasa kakak saya bagitaw ada terima parcel untuk saya siang tadi..so laju la pergi ambik kan..


Tengok2 sampul dari L'Oreal..bukak tengok ohhh...lipstick dari Maybelline..



























Teruja sangat masa dapat lipstick nih..yerla dah bajet duit nak tukar lipstck baru buat raya..dapat Lip Smooth Color Bloom nih pun jadi la..jimat pitis..hehehe



























Best jugak pakai ia taw..lembap jer bibir..pastu pulak..bau macam stoberi..oh yummy2!rasa nak makan jer..hahah..


Dapat lipstick free tu sebab isi survey yang Maybelline buat kat page fb dia rasanya..padahal Maybelline gitaw 500 orang terawal isi survey dapat something within bape weeks ntah..eh after dekat 2months pun saya dapat jugak..alhamdulillah..:)

4 comments:

ArELeEz said...

bestnye! nak jugak..! err.. ade lagik x? ke dah abis? hu3..

aNaYaNa said...

hehe..rasanya da tamat la kot leez..xigt la..cer tgok kat fb maybelline eyh..huhu

JIJI YU said...

maybeling tak pernah pulak kasi aku benda ni

misya said...

rezeki syawal tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...