Thursday, November 17, 2011

Ada Rupanya Gambar Raya Haji 2011

Sebenarnya pun memang takder ambik gambar pun raya haji baru ni..cuma gambar2 yang ada ni sajalah saya uplod buat kenangan keluarga esok lusa..


Acara korban buat dekat rumah makcik kat depan umah jer..kejap2 datang..kejap2 balik sebab boring..lepas tuh datang balik nak makan..hihih..tu dah step melapah..gambar lain dah pergi bersama memory lalu..hehehe



Abang iparku yang bertungkus lumus timbang daging walaupun demam..hehe..nak harapkan abang saya sampai ke tengahari di tidonya..boleh??ishh tak patut betul..



Tahun ni makan daging tak rasa sakit kepala pun..bagusnya..tapi macam tak puas makan daging raya kali ni..tapi jugak best sebab dapat makan sup tulang sampai 2,3 hari..haha..sedap..sedap..



Ma(kiri), Mokcik(kanan) tengah bahagi2 daging nak sedekah..



Dan saya...apa saya buat?melayan si mulut bertih ni jelah sebab malas nak buat benda lain..kui3..pakai jubah yer pagi raya lepastu tukar sebab kena pee dekat budak comel tuh haaa..huhu..



Dah itu ajer..:)

8 comments:

misya said...

cantiknya gambar di jendela

Qhaifa Nur said...

kenangan semua tu...

wahida said...

sampai sekarang tak leh tgk lembu kena sembelih...huhu...

Iffah Afeefah said...

terbaikla

da lame abis nye hehe

Myra Jay said...

Sama la kita mkn sup tulang berhari-hari..heheee

CikSyazwaniAziz said...

mkn sup tulang je ke? singgang daging mesti ada kannn?? ;)

Ardini Humaira said...

dni raya ritu duk umah je tak p tempah sembelih lembu... sebab ngerii hehe

anisalya said...

kat rumah ni my MIL bising sebab dua hari berturut2 msk lauk daging je. dah daging banyak katakan. hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...