Tuesday, November 22, 2011

(Gambar) Detik-Detik Sepakan Penalti Sukan Sea 2011

Kerana masih dalam mood keterujaan..nah gambar2 ni saya capturekan from youtube untuk kenang-kenangan..:)


Instruction by referee maybe..


Shake hand between two goalkeepers..Khairul Fahmi Che Mat & Kurnia Meiga Hermansyah


Apex bersedia di gawang gol untuk sepakan penalti pertama..


Sepakan penalti pertama Indonesia : Gol 1 Indonesia- Titus Bonai


Mahali Jasuli sepakan penalti pertama Malaysia..


Gol 1 Malaysia - Mahali Jasuli


Mahali menadah tangan tanda syukur..:)


Tendangan ke 2 Indonesia - Gunawan : terkena tiang


Tendangan ke 2 - Fandi Othman


Gol ke 2 Malaysia - Fandi Othman


Sepakan penalti ke 3 : Gol ke 2 Indonesia - Egi


Sepakan penalti ke 3 - Ahmad Fakri Saarani


Tendangan lemah Fakri berjaya diselamatkan penjaga gol Indonesia..


Fakri ditenangkan pemain2 lain..


Sepakan penalti ke 4 : Gol ke 3 Indonesia - Abd. Rahman


Sepakan Penalti ke 4 - Fadhli Sas


Gol ke 3 Malaysia - Hantaran tinggi Fadhli Sas


Tendangan Penalti ke 5 Indonesia oleh Ferdinand Sinaga dinafikan Khairul Fahmi Che Mat..


Sepakan Penalti ke 5 - Baddrol Bakhtiar


Gol ke 4 Malaysia - Baddrol Bakhtiar : bola bergolek masuk untuk pingat emas buat Malaysia..:)


4-3
Kemenangan Menerusi Sepakan Penalti


3 comments:

Princess Nur said...

wahh..seme pic screen shoot kat tv ni ana ye..kkelass giteww!

ciK LyndaWawa said...

aum..malaysia malam ni pasni menang lagi..hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah adik layan bola ye?? akak tgok last je.. tgok last pun dah teruja hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...