Tuesday, November 1, 2011

Macamanalah Skynet Nih!

Call driver yang selalu dok contact tuh tapi dia kata tak turun KB harini..
Minta call yang sorang lagi pulak..
Bila call tak berjawab pulak..huhu..
Lepas tuh call lah yang lagi sorang yang senior dorang lah kiranya..
Pun dia tak kerja harini..
Call balik yang ke2 tadi baru dapat..bila tanya barang ada tak dia kata 'rasanya tak ada'..huuu..


Maka saya call supplier confirmkan dorang dah anta ke tidok..tapi dorang hantar..minta consignment note then check dekat website jaring langit..ada jer barang tuhhh?arghhhhh..abes dok celah mana barang tuh ?haiyaa ni yang wa tak suka kerja remeh temeh nih..

4 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

huhuh, sabo ajela..
igtkan cepat, tp makin lambat.. ;-p

aNaYaNa said...

tu la kak..selalu mcm tu skynet main salah2 kod rupanya..huuu

misya said...

sian nya.

aNaYaNa said...

mmg ksian lah k.sya..huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...