Tuesday, December 28, 2010

siapa kata pempuan tak minat?

haaa..sape kata?hands up yang mana kata pempuan tak minat bola?cuba nak tengok ni..hik3..aduu..tak baik taw kata macam tu..saya antara peminat tegar bola sepak..errrkk..Malaysia jerla..yang lain namo layan..bukan jenis darah keturunan..hahaha..


orang lain dah bebuih2 buat entry pasal kemenangan Malaysia membenam Indonesia 3-0 ahad lepas kan..tapi saya tak sempat lor nak update hapor2..jumaat,sabtu,ahad da cuti deret..senin baru masuk keje..tup2 keje menimbun lak..blog tak sempat sign in pon..sebak ghiler..huhuhu..ape2 pon taniah skuad kita..ecece..kita ker?;p

puas ati boley menjerit 3 kali depan tv tu haa..hihih..penontonnya saper?saya ngan kakak;Ayu jer..abang saya balik keje da lewat..balik2 dok teperuk lam bilik dia..ma pulak nek heran n cakap dah terbalik anak2 aku..hok pempuan tengok bola..hok laki dok lam bilik..wakaka..sopan kan abang i?haha..bila da goal baru dia kuar tanya da gol ker?adohaiii..see?boley nampak kan?genetik da tebalik da kami..so nehi2 kata gegurl tak minat bola taw..cuma kena ada sebab2 saintifik la untuk memungkinkan minat tu..cam negeri,negara,tahap keteroan pemain takley bla memBMkan BI..Haha..,dan tak luper paras kehenseman pemain..hwah3..

pasal laser2 yang depa dok bising tu ada saya kesah?hihi..da dorang nak maen laser sesangat aper salah kita suluh gak dorang..yang tak tahan tu tengah dok kalut bentikan game pasal laser tu boley plak dorang letupkan mercun tu?hahaha..gelak abes saya weyh..sengal ghiler..tapi saya sokong beliau..saper soh nak mogok2 sal laser kan?kih3...jangan korang kata saya pulak yang baling mercun tuw..hahahaaa..pening ngan peminat fanatik nii..

well..aper2 pon..gudluck untuk Muslim(24)..eyh..eyh..tetiba..untuk team Malaysia esok lor..do the best.Malaysia Boleh!

Muslim

pemain pilihan saya untuk piala aff suzuki nii..very the suke tengok beliau main...yang takley bla tengok beliau wat muka bersalah mintak ampun sebab terkasar n bagi penalti kot kat team garuda..tapi gagal...mujur..tapi ramae gak yang minat beliau ni terbaca kat blog2 lain..hehe..saya tak lorr..en.hisyam bulat nak letak maner?hikhik..lagipon pangkat adik ni..beliau baru 21st..

errkk..Muslim ni main untuk negeri maner eyh?nak soh Kafa beli beliau..hwa..hwa..hwa..

6 comments:

Omar Faruqi said...

LOL.. like entri nie... hihi

nub said...

hahha.tahniah malaysia!

syira aka sepatu hijau said...

salam

bola jugak yea :)

Redbloodsnow said...

a'ah! siapa kata. buktinya nih zie nih...ratu bola! haha. sanggup aku bersekang mate tgk ppagi buta utk siaran live bola...kehkehkeh

asfira aminuddin said...

babe. i suka goalkeeper malaysia. hensem! ;)

hentakbelipat said...

ni minat bola ke minat pemain bola..yang itu kita kena kaji..kehkeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...