Monday, December 13, 2010

Contest Mimik Muka MENARIK!

big sorry my dear Siti bcoz baru nak buat tag contest ni..nyway thanx for tagging me..ok guys meh2 saya nak join contest ni..dianjurkan oleh Cik Cikin..


contest ni due date dye 25/12/2010 ni..so xderla semput saper2 nak join..

dan ini my mimik muka pitcha..not only me there...


my beloved buddies ofcos owez be with me juga maaa..haa..boleh tengok mimik muka manusia2 kepenatan dan bosan tahap gaban..ni kat penang ni masa weols buat trip pegi Penang port..dekat bukit jambul tengah tunggu driver bus kami datang pikap nak balik hotel..sebab bas kat penang ni da tak operasi lepas kol 10..wuwuwu...nek bas dari Queensbay mall tapi kene turun sampae cni jer..padahal belom kol 10..ces!wat malu jer kat orang penang..nasib baik kami ala2 pelancong asing g2 wat muka tebal..ngahahaha..

ok la..saya nak tag..
1) K.Nur
2) Nas
3) Al

those who nak join just click DI SINI.


Selamat Berjaya!peaceeee...:)

2 comments:

Al said...

thanks sbb tag kite gk
klo ade masa nnt kite wat ok..

gud luck ye

akmafaizal said...

good luck..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...