Sunday, December 5, 2010

adiah GA dari ibudamia

first of ol nak ucap time kasih banyak2 kat K.Ayu a.k.a ibudamia yang dah postkan adiah jaoh2 dari Joho ke Kelate yer..nyway adiah tu da dapat ari kamis lepas lagi..sori baru update sebab kat umah tak bley online..

GA ni saya join dalam bulan lepas..K.Ayu buat contest ni masa dyorang 1 family pegi Batam sinun..dan saya adalah salah 1 dari 2 yang bertuah itu..vavava..suka 2nd time menang GA/contest kat blog..yang 1st dulu dapat dari K.Shakira..






daaannn........








ni la dia adiah dari Batam ituw...





dapat tshirt dari Batam..waahh..dapat2 jer tros pakae..ala2 da pegi Batam la jugak..hehehe..Thanx again K.Ayu..Eyh baju tu saiz XXL tapi stil bley pakae what..xderla bsar sangat..juz labuh jer ckit..i kan kecik2 comel gtuw..auw!hahaha..



TQ kak comei..again~

psstt...ni la yang saya tunggu2 tuuw..hi3..

2 comments:

ibuayahdamia said...

waaaaa...dah sampai erkkkk...alhamdulillah...

sudi kiranya terima hadiah tak seberapa itu..

memang kak ayu beli saiz besar...sebab takut kalau beli saiz kecik2 kang...kot2 yg bertuah tu tak muat lak...hehe..

anyway...thanks sebab updated yer..

aNaYaNa said...

hehehe..tq bnyak2 k.Ayu..
nnti nak adiah lagi..
sila pegi melancong lagi yerp..hik3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...