Wednesday, December 8, 2010

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!

hola..hola..jalan2 arini eyh tjumpa contest la pulok...so sebelum aper2 baikla saya join contest dulu..entry untuk hari ni..keh2..


tajuk contest ni seperti tertera okeh..dan dianjurkan oleh Siti si comei lote..bagusla Siti buat contest ni..sesuai untuk orang bekerja macam saya tapi taderk keje..kui2..
Korang2 kalo nak join sila ke SINI yer..

Dan ni la pitcha my BFFss untuk contest ni......



1) Mula berkawan sejak tahun berapa?
    ni semua my clasmates masa kat u duluw..kos intrade@international trade..batch 2005-2008..awal2 dulu kami tak la saling kenal sangat..masing2 wat tak kisah..tapi bila da masuk part 5 da banyak grouping esemen dengan members yang lec pilih..mula2 memang tak selesa..lepas lamer2 kami jadi rapat..dan teserlah kebengongan masing2 dan ngam itu ada pada kami..tu la start2 nye kitorang jadi bffs..

2) Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?
    kitorang 1 kelas memang kamcing n havoc giler2..aper nak buat mesti plan samer2, pegi mane samer2,buat esemen sumer men copy lepas tu sume kne reject..saling tolong menolong even untuk benda baik or jahat..xderla jahat mane pon..wink2..menangis,melalak,meraung,menggedix sumer samer2..laki pon samer jer 2x5..haha...gamba kat atas ni da saat2 teakhir ktorang bsama2..salu gathering makan2 kat ostel girls..kat lua yer..huhu..rindu tol kat dyorang..dah more than 2 years n half tak jumpe..wuwuwu..
kalo la boleh ulang ke masa lalu..huuuu...nyway i love them more than words!



itu sahaja..
for me..tanpa KaWaN..hidup takkan bermakna..peace~~~

6 comments:

Siti Noraisyah said...

Betul tu, xde kawan hidup mmg tak bermakna..^^
Btw, thanks sbb sudi join. Nantikan makluman pemenang drpd Siti ye, Gud Luck!

asfira aminuddin said...

babe! ramainya bff u. good for u ;)

Aisyah AR said...

wahh!! good luck ya!!

aNaYaNa said...

siti..
samer2..okeh..lamer lg nak nunggu tuw..wu3..

aNaYaNa said...

fira..
ha'ah..sumer kawan i sumer bff..
bcoz dey nver did shit to me..keh3..

aNaYaNa said...

aisyah..
gudluck untuk u jugak lor..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...