Sunday, December 5, 2010

jawab tag incik Al


hey hey hey..saya tengah tak ader kejer..sehari suntok pon dok berbw jer..pastu belek2 blog..tah aper tah lagi nak buat..nak touch up2 pon idea kreatif tak muchul2 lagi..huhuhuw..

alih2 bila masuk blog balik sebab bw sampae ke sarawak nun..tengok2 sudae ditag oleh Ali XPDC kita..hehe..eyh sori Al balikkan nama you..hik2..
Alang2 kojer pon tadak..bisa sajer saya buat ni..tapi hairfalls gak laa nak ciapkan ni..kes pikir apa lagi yer..apa lagi yer..hahaha..

ok..lets do it..





Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts or goals about you. In the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tags you. If I tag you, it's because I want to know you more. 


saya bagi 25 facts jer sumer yer..sebab goals nanti nak summarize untuk goodbye 2010..wink2..

 1) saya anak bongsu dari 6 siblings

 2) mula berblogging pada tahun 2009 tapi bukan ini blog yang 1st yer

 3) sangat sukakan kucing a.k.a sayang..takleh tengok orang aniaya animals anjing sekalipon saya akan soksek..huhu

 4) sangat suka ketawa sampae pecah rumah..setakat ni xpecah la lagi..hihih

 5) suka makanan yang masam2 manis2 pedas2..alamak pantang tulis makanan masam da kecur liur..wuwuwu..

 6) sangat simple orangnyer..tak la terlalu malas..tak jugak rajin sangat..;p

 7) tak suka cari pasal..seorang yang cool2 sajer..tapi bila sesuatu yang agak2 patut hot..memang kena asap2 kan la..hoho

 8) suka layan lagu time ari ujan..juga suka nyanyi..suara saya best taw..toksah la pecaya..^_^

 9) paling tak suka dok kL lamer2..rasa serabut jer..tak taw la kalo tiba2 dapat kejer kat sana..

 10) saya juga suka makan buduw...sambal belachan..n cencaluk..sangat terer making nye lorhh..tak caya?tak caya jemput mae makan tengahari kat umah..wawawa..jahat jer

 11) saya suka pegi jalan2..tempat2 yang seronok la..

 12) tak suka pegi jalan umah sedara mara lamer2..bosan lorr..pegi tanya kaba borak2 minum milo kejap sudae..(milo tak tahan tuw demand..heheh)

 13) sukakan sumtim yang comel2..warna warni..yeah!

 14) saya suka baby..budak tecik comei2..ehem2..dont gossip!

 15) selalu bawak motor laju2..kereta belum ada..insyaallah next year..bawak kete laju2 plak..haha

 16) tidak ler fanatic dengan arcis!..takder maknanyer tu..

 17) sorang yang sangat2 menjaga hati orang lain

 18) tak suka kepoh dan kecoh

 19) jangan tanya saya lebeyh dari 2kali perkara yang sama..mao saya pancung nanti..haha

 20) agak liat untuk mandi..eyh hellow..saya mandi taw walopon ari ujan..cuma lambat pegerakan..hiksss

 21) suka gigit2 ais a.k.a air batu

 22) yes@saya suka aiskrim!lagi halal lagi bagus..aiskrim kat HPA terbaik okey!cuba ler..

 23) suka teman ma masak..tapi tak penah tengok cara dye masak..kui..kui

 24) my besfren dalah my kakak;Ayu..

 25) lagi 2 taun nak kawin!!hahaha..gatal..tetiba masuk gak goal!haha..





ok 2 jerla..tak sempat nak tag saper2..nak kejar balik..nanti saya tag esok boleh?huhuhu..

6 comments:

asfira aminuddin said...

babe, seyes u nak kawin lagi 2 tahun? bestnyaaa! :)

Un Phat Lee said...

damn2 melepas.haha.(encik balak sila pukul gua)

aNaYaNa said...

fiyra..
ha'ah siyes kot..hahaha..
best ker???..hiksss..

aNaYaNa said...

UPL..
jangan melepas kat sini..sila melepas kat sana..hahah..

xper..encik saya tak pukul..tu statement braniw..wakaka..

Al said...

Ohh da wat
sori lmbt dtg tgk

thanks ye sudi wat

aNaYaNa said...

datang lambat nek beskal yer..
hehehe..

samer2..laju jer buat tag..keheehee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...