Thursday, November 25, 2010

saya nak belajar balik..boley tak?

boleyh ke tak kalo saya nak belajar balik?just wondering..boleyh ke tak..mampu ke tak mampu..next year dah welcome 24!owh..hampir tua sudah..huhu..mengaku.betul ker saya nak further study ni?haihh..cam keliru jer lagi..



ni tiba2 datang angin sebab skang ni tengah musim final exam la ni..orang sebok stadi nak exam saya pon gatal rasa nak belajar gak..dulu2 taim nak exam takder nye nak stadi..asal ader gap sehari dua melepak ramae2 kat bilik Achik la salunya tengok muvie..Ayat2 Cinta asenya muvie paling last kami watching together2 dalam kekalutan final..wakakak..



betuuulll..saya rindu nak belajar..tolong doa2 rezeki saya murah next year yer..saya takmo buat fulltime..nak buat part time jer..



eyh alamak..da overtaim..tak pasan..hihih..ok2 nak chow..
nanti jumper next week yer cayang2 sumer..


papai~

4 comments:

amie said...

belajar tak kire umor..
:)
kalau ade niat nak sambung study,sambung la..

asfira aminuddin said...

belajar sampai bila-bila pun mmg takkan abes! teruskan niatmu :)

aNaYaNa said...

amie..
tu la..niat memang stsa ader..
pitis jer tak hador..
huhu..

aNaYaNa said...

fiyra..
thanks fiyra..
yup..ill suvive..hiksss...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...