Tuesday, November 23, 2010

sambungan cerita raya

sebenarnya tak ader nak becerita aper pun..juz nak uplod gamba pegi beraya ke umah makcik saya aritu..kan saya tak leh nak uplod sebab tak ader card reader kan..n kabel pon bemasalah negara..tapi becoz of kejer yang zero tok disettele down arini makanya...berusahalah mms ke emel nak gak uplod ke blog..he3..eyh murah yer pakai youthclub..25sen sajer untuk sekali mms..saya buat 3keping gamba sekaligoos..kirala bape sen da abes..wa3...
marila kita menengok gambar yang tidak berapa nak comel ni..hehehe..


nah..perasmian cerita..udak comei gerum2 ni..
nur nadia natasha..

geram betul ngan budak tecik ni..dahla tak reti duduk diam..asyik melompat jer kejenye..hihi..comel..rasa nak bawak balik jer..hahaha..


cubaan ngambik gambar ngan abang usaid..

masa ni usaid macam nak lari2..segan nak ambik gamba ngan baby girl...tapi dye suka jugak..sebab kejap2 datang dekat..tapi malu2..hehe..



owh..owh..excited ku di situ..hehehe..



berjalan pulang..tidak boleh berlama-lamaan...kes boring nyer pasal..masa untuk melayan budak2 ni..hihih..



suka tol layan budak2 ni..dyorang pon suka layan ciksu nye..hiksss...



usaid dah mula pakae bedak..muaz pun samer..start buat keje dah..abih diselongkar handbag ku..huhuw..



haha..tak tahan pakae span sapu bedak kat muka..gedik tol nak jadik pompuan dye ni..haiihh..



ok..as usual...last but not least ofkos...

shayer...wink2...

tu sajer..selebihnya..nak uplod kat fesbuk..tak banyak pon..ckupla buat pelepas rindu..kihkihkih...





::eyh..saya menang GA dari K.ayu..jap agi buat entry..shuker2..hehehe...::

5 comments:

Redbloodsnow said...

wahh..berjalan jek ea time raya. zie lak teperok kat umah jek...ngehngehnegh.


psstt yunk, suke zie tgk awak pakai shawl tuh taw. jelesssss...sbb z x sesuai nah pakai shawl..cittt :(

aNaYaNa said...

zie..
harus bejalan time raya..hiksss..
eyh..comel je kot kalo zie pakae..bcoz u oready gojes..
suka tengok u..hehe..

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

aNaYaNa said...

salam..blade edge..
okeh tengs bw cni..

saya terjah kamu..:)

asfira aminuddin said...

comelnya budak tu! :)

i dah follow u balik dear. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...