Thursday, November 25, 2010

pertama kali cuba nyahtoksin

semalam adalah detik mencemaskan bagi semua ahli keluarga saya(yang ada kat umah jer)..haaa..kenapa kah?jangan pikir yang tidak! tidak!..kui2..

ekceli semalam we ol start guna detox foot patch..benda alah untuk buang toksin tu lar..first taim saya cuba taw..waahhh..terujaaa...hihih..ma,n kakak2 saya eksyen gilos tak sabar nak tido semalam sebab nak pakae foot patch tu..kakaka..sengalnyer..tapi seronok semua orang cuba..

foot patch ni sebenarnya saya cuba buat biznes tecik2 ngan mr.hisham..mencuba..rasa macam menarik jer..tapi sebelum kasik jual same orang harusla cuba dlu kan..tapi K.niey saya da konfim bli 13 boxes..sebab dye penah cuba dlu..tapi brand lain la..mahal gilak yang dye bli..RM70 1box macatu la..saya jual murah2 jer..yang penting kualiti n fungsi samer..brand jer yang membezakan..tak aper bab tu lain citer la..

ok..saya pakae paling last semalam..yerla dok tolong pakaekan kat sume orang last2 rasa cam malas nak pakae sendiri..sume orang pon da tido..yang rasa amazing sesangat biler tengok K.niey saya da baik punya lentok lepas stengah jam pakae..padahal dye suke jer bejaga sampae kol 3 pagi sebab baca novel..alih2 tengok novel lak baca dye...hihihi..senget..pastu tetiba rasa..waaaahh...bagusnye detox ni..hehe..

bangun pagi sumer pon da bising2 tanya pasal detox tu cmaner..so far bkesan laa..tapi hitamnya tak la sangat..sebenarnya bukan hitam tu jadi masalah..tapi minyak2/air yang kua n tekesan la kat foot patch tu..benda tu kalo kita siram air macatu jer pon stil itam gak..itam tu sebab herba dalam tu la..means badan saya n pamilis ada toksin la..hey 23 tahun saya tak penah buat acara buang toksin taw..hahaha..

ok sekali lagi dikesali kerana enset pulak tetinggal kat umah..so tak bulih nak tepek2 gamba ler..testimoni katanya..hiksss...apela nasib..muda2 da nyanyuk..hwa3..

7 comments:

amie said...

selalu gune mende ni tp tatau ape fungsi die.huhuh

Al said...

x penah gune pun
huhu

moga ramai yg beli ye..

aNaYaNa said...

amie..
ololor..caner guna tapi xtaw fungsi..hehe..
fungsi buang kekotoran dalam badan catu la..
maacam orang buat bekam gituu..

aNaYaNa said...

Al..
tenkiyup..
amiin..amiin..
mehler nak cube..;)

hasrul hassan said...

Salam ,..
saya guna dan saya jual ... rega murah je ... dalam RM20 bagi satu pek yang ada 10 helai untuk pakai 5 malam. Saya tak iklan dan war2kan sebab kalau jual nak kena daftar niaga.. saya tak daftar utk biz ni tapi kalau nak beli leh la contact saya yer.

Ada citer gak kat blog http://hasrulhassan.blogspot.com pasal detox

aNaYaNa said...

salam..hasrul..
yer2..barang laris catu la jadik daftar2..
tapi ramae jer jual online xbedaftar..hihih..

ok..saya terjah..

armouris said...

lagi info tentang buang toksin di SIHAT SELALU - Koyok Kaki Buang Toksin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...