Wednesday, February 16, 2011

ciksu..padang mahsyar tu aper?

hhooohh...susah taw kalo dapat anak buah yang tersangat bijak ni..apa yang dia tak taw..semua nak kena kita kasik taw dia biar dia paahaam tuu..haihh..


ni kisah malam tengok citer yang eja ngan arash muhd berlakon tu la..kan yang diorang nak pegi haji pastu kena pembalasan Tuhan sebaik saja bukak pintu rumah tu haa..teruss tiba2 sampai kat padang pasir gitu la..si arash tu suami si eja isteri..si suami jumpa bomoh untuk lariskan restorannya..si isteri pulak bomohkan suami jadi pak turut..bagi makan yang 'haram' gituu..


pung pang pung pang cerita tu,tak ingat part mana sampai Naim boleh bagi soalan mencabar ni..

"padang mahsyar..apa tu?mahsyar tu aper?ciksu padang mahsyar tu aper?"

diam sejenak..pikirrr..errkkk..aper yer???hehehe..

"padang mahsyar tu tempat berkumpul kat akhirat nanti".


haaaa?betul ker jawapan ciksu yang alim agama ni?kih kih kih..seb baik lor dia terima dan redha dengan jawapan itu..paham la tu akhirat tu aper..kalo tak mau ditanya lagi..bukannya taktaw kan..tapi bila dapat soalan heart attack mengejut camtu memang takleh pikir tross weyh..hehehe..otak beku kata lama dah benti belajar..hak hak..


budak ni memang kuuuaaattt bertanya..sampai terhaih2 selagi tak paham..hehe..ada lagi yang dia tanya sampai lebam kononnya nak bagi paham..hahaha..gasakla dapat anak buah camni..nanti da refresh saya jaja2 kat sini eyh..hehehe..


peacee...dengan muka serabai..teehhee..:p

2 comments:

cik bihah said...

hai2.
biaselah tue dak kecik selagi dia xpuas hati selagi tue tnye kan =))

aNaYaNa said...

aah..memang gtu..lenguh melayan tapi best..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...