Thursday, February 10, 2011

ada ker kartun nama ruru n the red?


ini budak yang tak lama lagi nak dapat adik baru..dengan kata lain adik yang ketiga..heheh..makin jadi bos la sulong(Naim) lepas ni..btw,ni anak kakak saya yang no 3 yer..;K.nani..

sekarang ni tinggal me dengan abangnda jerla kat umah..ma dengan kakakku telah terbang ke terengganu..boleh terbang dari kb ke tganu??hahaha..terbang ikut jalan darat laa..sebab2 nya ummi sulong ni dah kena tahan kat wad sebab 'mabuk' yang melampau pregnant kali ni okeh..ker ada sebab lain tidak la keberapa tahu saya ni..

bila gitaw encik sayang K.ni 'mabuk', dia macam shock jer..ingat mabuk aper agaknya tuh..hehehe..owang laki memangg..tapaham..:p

bila Lang dia tanya nanti baby nak letak nama apa?boleh si sulong ni cakap

"kalau lelaki nama the red...yang pempuan nama ruru"..hahahaha..

sesungguhnya ni la budak yang saya tahu peminat kartun tegar..tapi tak penah dengar ler pulak ruru dengan the red tuh..abesla kalo tak bubuh nama tu mau merajuk tuu..hehehehe..lawak la ini budak..

usaid,naim,muaz..bertiga..berempat soonnn..:)

sian budak2 ni ummi takder kena berdikari..hehehe..dok kertih tapi masuk spital kat kuantan sana..jauh tak jauh?mujur tokma ada menjalankan misi menyelamat..hak3..

katanya dah discharge arini..harap2 balikla cecepat..bosan gilerrrrr dok sorang2..dok ngan abangnda macam dok sorang laa..balik keje masing2..zzzzzzzzz..haha..mau bengap jugak nanti..ish2..

2 comments:

azzey said...

ha3...mmg tinggi imaginasinya...:)

aNaYaNa said...

k.azzey..aah..memang tinggi betul..naik pening dibuatnya..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...