Thursday, February 24, 2011

setelah dipikir.....?

i would like to announce that
i decide to use gantinama 'aku' berkuatkuasa serta merta..
rasa lebih selesa guna aku la kot..
sorry if it sound too gross compared to 'saya' yang diguna sebelum ni..
since this is a diary online for me 
aku is the best word to write diari lah..rasa lebih dekat..
sebelum ni kenapa guna saya?
sebab takut guna aku kan kasar pulak..
padahal takder la lembut mana aku ni..hehehe..
alahai..malu la pulak guna 'aku'..
ganas semacam jerk..kih3..
apa-apa pun dah confirmed guna 'aku' okeh!
just sometimes maybe terguna lah saya tuu..
or perharps guna 'i' bila angin bahasa inggeris datang macam ni..tehee..
tata..

6 comments:

Myra Jay said...

Ok je Yana, ikut mana yg selesa..
"aku pun ok, saya pun boleh :)

budak kampung said...

gua lu pon okey kot...keh3

aNaYaNa said...

K.myra..
hehe..tu la..rasa slesa aku la stakat ni..tapi malu la pulak nak guna..hehe

aNaYaNa said...

budak kampung..
ayya..gua tu lemah lembut sangat..hehehe

eyndayusoff said...

Ahkak lagi le campur caca merba bila bahsakan diri :-D

aNaYaNa said...

k.eynda..
hehehe..tu la..abes jadik caca merba..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...