Thursday, January 27, 2011

jom main futsal!

saper suka main futsal?saperrrrr?saya taw saper..my bf ofcos..nak gaduh pon bab tu la..haha..

tapi..orang pempuan pun suka futsal kan..saya kecuali laa..tengok court dari lua penah laa..jejak kan kaki untuk sepak bola yang bulat tu(bulat ker?) tak penah lagi setakat kehidupan 23 taun setengah lebih ni..hehehe..


orang kata main futsal ni kekadang untuk lepaskan stress ke haper jer kan?tapiiii.....dah sekali ko pegi nanti mau ketagih nak pegi berkali-kali lagi..dah jadi hobi pulak kan..

jadi untuk saper2 yang ada kat area KL nun boleyla pegi main futsal dekat...Footy Futsal,Taman Megah Petaling Jaya sana..now tengah offer kan..36% OFF bersamaan RM70 untuk 1 jam pada waktu puncak yer..normal rate RM110 hokaiyyy??

jadii..tunggu aper lagi?dari dok melepak buat benda yang takdok fekdah bek ko pegi sepak bola sana...kaaaann??^_^

Majulah sukan untuk MAD. :P

3 comments:

sissyira said...

salam

suka main futsal ke? heheh


ziarah rakan yang saya follow =)

aNaYaNa said...

xpnah main pon sis..

belom berpeluang lagi..hehe..

Redbloodsnow said...

EEE BEST! ZIE TERINGIN NK MAIN FUTSAL. TP ITULAH...IDAK RETI. KAKI BANGKU WEH...HAHAHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...