Tuesday, January 18, 2011

stress bila bestfriend nak kawin!

hahaha..seriuosly it was haunting me rite now since last nite..
kawan yang nak kawin tapi saya yang stress hapakah?

huhu..kawan baik tuw nak kawin weyh..memang sangat mengejutkan..sebab sebelum ni tak ader pulak menunjukkan tanda2 ke arah mau kawin begitu..semalam dapat sms pon teruja giler sampai takleh tido..tak percaya tuu..haha..alhamdulillah kawin dengan buah ati yang dok couple since form 4 lagi tu..

cepat sungguh cepat..saya tumpang gembira untuk mereka sampai da naik pening nak bagi present haper..hehe..padahal kawin bulan 3 nanti..kecohs sungguh minah ni!cess!

owh..pasal stress tu sure la ko stress kan yana sebab ko da gedik2 nak kawin tapi tak dapat2 kawin lagi..tup2 dapat berita bestfriend nak kawin..aisehhh..terus gaduh2 paksa tuan hisyam masuk minang..hahaha..sewel!

ok..tak..tak..harus bersabar..kita kasik kumpul duit riban2 dulu..baru kawin..kalo tak nak kawen pakai aper weyh?pasir?huuu..begini la nasib penjawat swasta yang tak semengah mana..kui3..

malam ni kawan saya balik..dia misi kat ampang nun..bulihla bersembang pasal persiapan kawin  beliau..owh..nehi..
::menangis sambil senyum::hahahaha..

5 comments:

Omar Faruqi said...

ucap tahniah kat dia sama naa... (cakap utara) hehe..

farhana_aziz said...

ala..rilek2 la.enjoy dulu.hehe.sampai jodoh, kawen nanti.dun wori bebeh!

aNaYaNa said...

omar..
hehehe..dia tak dengar la..jauh..keh2..

aNaYaNa said...

farhana_aziz..
naluri biasa doh tuw..asal orang kawin jer nak menjeles..ha3..

e.a.s.s said...

sama la, emma pun ade jugak keadaan mcm 2... tgk org kawen rasa nk kawen tp bila pkir2 balik, rasa xmampu lg la pulak.. adess... heheeehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...