Tuesday, July 19, 2011

Sakit jiwa!


Di ofis memang selalunya aku layan radio online than bukak folder lagu2 mp3..kalo dengar lagu saja membosankan lah pulak bagi aku..dan radio fevret aku THR GEGAR la..best layan lagu2 dia sambil layan pendengar yang dok call citer pelik2..



Tapi semenjak 2 menjak ni haa..asyik macam gamba atas tuh la jadiknya..sakiiiiit ati aku..nak kena refresh ajer..semua jadi lembab..aku guess pasal sejak budak2 praktikal masuk la sebab aritu bos pun dah bising2 kat dorang..huhu..aihhh..bikin hot jerr...

1 comment:

bp said...

salam tumpang tingal link sikit
JOM TONTON  hbo,spot ,cinemax,max hd.,Tnt movie,nasional geopgrafi.,espn.,spot megamix ,star movie ,disney channel,history channel ,animal planet , discovery channel and more channel free CLICK TO WATCHING
NAK DENGAR RADIO  MALAYSIA ONLINE FULL LIST RADIO VISIT LINK TO LISTEN
TO WATCHING TV3,TV2,TV1,TVi,JAKIM TV ,MOB TV ,1HUJAU TV CLICK LINK TO WATCHING

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...