Sunday, July 10, 2011

It started with a kiss



Dah 2 minggu ni setiap Thursday jer rasa nak cepat2 Monday..dah Monday nak cepat2 balik rumah pulak tunggu jam 6pm..dah abes tak sabar2 pulak tunggu Tuesday dan begitula hari2 berikutnya..ahaxs!dah kena sawan apa aku nih?




Ok takder sawan aper2 sekarang terpaksa menduakan bakal suami** dengan Jiang Zhi Shu..ahaha..ok gedik..aku tengah meroyan layan drama Taiwan lah sekarang ni kat ntv7 setiap senin till kamis..weuuu~gila syok citer niiii..dahla Jiang Zhi Shu tu hensem nak mampos kena pulak Yuan Xiang Qin yang ololor omeinyooo..nyampah ok comel sangat!hahaha..



Aku dok usha ler jugak lam tenet nih r..upenyer dah ada sampai 'it started with a kiss 3' dah..aduih..ni nak kena berusaha downlod nampaknya kalo tak tayang lepas abis part 1 nih..kui2..citer2 macam ni kuar kat tv haku layan la..kalo kat U dulu member2 aku dok ngadap citer Korea mana aku heran..ciap dorang paksa2 aku tengok lagi..ahaha..tak suka aku tengok citer panjang2 benor bek aku g dating..kah3!




p/s:lambatnya seniiiiiiiiiiiin..nak tengok kot youtube tapi tenet lemmbab!aih pasnih gila Taiwan@Korea@Jepun dah haku..ekekeke..

2 comments:

Anonymous said...

yg siri ke 2 pn best~cte lps kawen n turn adik dye plak..ke 3 xtgk lg

Qaseh dalia adelia said...

hihi omeinye gurl tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...