Wednesday, March 23, 2011

tapau sup tulang

Oh dah lama rasanya tak makan sup tulang..lunch tadi berkira-kira la meredah hujan rintik2 jer ke restoran kat area2 ofis ni haa..Mula-mula order nak kueteow sup kat makcik tuh..makcik tu pulak salah dengar cakap sup tulang yer??ehehe..terus aku cancell kueteow cakap mau sup tulang lah pulok..




total sekali ngan nasik adalah rm6..ok tak eyh harga banyak tu?aku bukan tau..ni time duit aku surplus cam pejam mata jer bape2 hengget pun..cuba time deficit..menjeling lah aku kat sup tulang tuh..ahaha




Ok makan adalah sorang2 jer..sebab tu aku kadang2 malas nak kua turun bawah semata2 nak makan..ni sebab ujan jadik perut tak bley blah kelaparan sentiasa yer..nyway sup adalah tak cukup sifat..tawar..huuuuu..melayang 6pound sterling..tapi alhamdulillah da kenyang...burrpppp..hehe..:)

2 comments:

Lya Colours said...

fuhh sedap tuh
hujan2 time sejuk hirup sup panas2

aNaYaNa said...

lya:

hehe..tu la psai..sebab ujan la tekak ni menggelupur nak sup..hikss..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...