Tuesday, June 7, 2011

Salah bantal

Ni kali ke 2 rasanya aku kena penyakit salah bantal ni untuk tahun ni..ker taun lepas r?dah tak ingat dah..malas pulak nak belek entry..


Effectnya sekarang dah rasa tak sedap badan..nak demam la ni..haih manja sungguh la badan aku ni..salah bantal pun nak demam?demam urat la kot ni kan?hmmmm..


Apam garing..ke apa nama saintifik ia?


Anis yang baik hati tu belanja aku kuih apam garing ni pastu siap perli aku boleh bagi idea aku blogging?coiii jer..trima kasih la Anis..aku tak bape suka yang garing ni..suka yang lembut tu..tapi makan jer orang kasik..kenyangla makan apam 3 bijik dengan kepala terteleng2..huhu..

5 comments:

gedek! said...

uncle suka yg tak garing tu....

empok!

Redbloodsnow said...

menyampah kan bila salah bantal. sure lamaaaa baru nak ok tmpt yg sakit tu akibat salah bantal..huhu

budakkampung39 said...

grrrrr dah le tengah lapo nih...grrrrr

Myra Jay said...

Sedapyer Apom Balik tu..:)


Akak pun xsuka gak bila salah bantal nie, sakitnya nanggung berhari2..:(

ArELeEz said...

kat sini panggil apam balik.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...