Wednesday, June 1, 2011

Tup..tup..tup..dah bulan Jun rupanya ;)

Salam June..(salam ni bukan untuk orang nama June sahaja :lol:)..




Ehhhhh..dah masuk bulan June kan?cepatnya masa berlalu tanpaku menyedari percintaan..oppsssss..ekeke..poziah latip ko yana..urmm..bulan June datang makanya lepas bulan June bulan Julai la..lepas julai ogos kan..lepas ogos september..ahaxs!apa yang ko mengarut ni hah??




Ok..proceed..June takdela apa2..cuma aku harap hari Ahad ni cuti..kan keputeraan Agung on Saturday..so forward ke Ahad..sebab en Hisyam kata dia cuti(gomen)..so hoppppppefully bos alert la..pelissss..aku nak meronggeng la 3 hari coti..wink2..




Julai ofkos my birthday!!yeay!yeay!tapi birthday taun ni rasa spesel lah..sebab dekat2 ngn puasa dah..haruskah ku buat sikit makan2?ajak blogger..akaka..mungkin..mungkin..tapi sape jer ada kat Kelantan?nanti roger2..hehe..




Ogos puasa dan raya..oh yes baju raya belum ada..apa nak kecoh kakak ku tukang jahit..hehe..tapi sabtu ni ingat nak intai2 baju untuk raya ke2,ke3,ke4..kui3..banyakla kau beraya kan..puasa tak ganti 2 hari lagi..fineee..Oh Ogos juga means genap setahun dah aku kawan ngan En Hisyam..hehe..suka2..semoga berkekalan..ehh..ehh..: :p



Dan september....oklah sampai di sini dulu..sekian..hahaha..weiii..takde selera nak makan..camno?camno?now keje menggoogle resepi nak naikkan nafsu makan..lalalalala..


***ok motip gamba tak seghupa ngna ceghita???hahaha..saje nak kasik begambar..ni time kawan aku kawin bulan 3..hek3..***

5 comments:

Myra Jay said...

Mesti xsabar tunggu Julai kan cik Yana.. :)

Apapun memang masa sekrang ni cepat je berlalu kan, kadang tak sedar :P

siti murni said...

selamat bercuti noo...
akak kena keja la...weekend nanti...dah la undangan kenduri banyak...semua nya tak dapat pi...sedih...sob sob...:(

Redbloodsnow said...

tu lah kan. cepat nk masa berlalu kan :D

man said...

bila pula yana nak hitung hari perkahwinan.

ArELeEz said...

leez pun xabis lagik ganti puasa nih! hadoi la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...