Monday, October 4, 2010

CUTE LITTLE MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST

Salam n selamat pagi semua..
errkk..ekceli i tgh shock lg ni bcoz my 1st taim kne tag n join contest..hu2..
nyway thanx to AL sbb menyebabkan sy menjoin contest ni..he3..
Ok,to u ol yang terasa nk join gak kan boley la ke blog contest4anas.blogspot.com.kat situ nt bley baca sdri syarat2 contest yer..




Urm,sy sbnrnyr xde stok gamba baby2 muslim mulimah ni..tp godek gak la gamba raya anak2 buah..hu2..
and untuk kali ni sy bagi anak buah yang paling bongsu setakat ni join yer..
Ok,ni gmba yang agak2 dipetaruhkan la..


Nama : Ahmad Usaid M.Nazri
Umur : 3 tahun 5 bulan
Tarikh Lahir : 25 April 2007
Kategori : 2A

Wishes : Untuk Ucaid semoga menjadi anak yang soleh untuk Umi ngn Ayah terutamanya..dan..jangan lupa jasa Ciksu jaga Usaid dari Usaid lahir lagi..he3..Ciksu doakan Usaid berjaya dunia dan akhirat..jangan nakal2 sangat..tapi walau cmaner nakal pun usaid Ciksu tahu u're smart..Ucaid da pandae mengaji wlopn pelat!Cayang Usaid poreber~


ok..sy nak tag 1)Aja
                      2)K.wahidah
                      3)Cik Puan MJ



~exciting~

7 comments:

Myra Jay said...

Hmmm nmpknya eden telah ditag oleh cik yana..
TQ..
Akan ku korek album mencari gambaq..

Wahidah said...

amboi sweetnya tag ne...nanti akk buat yea..tq

aNaYaNa said...

MJ: silala korek album yer..hihihi

k.wahidah : ok kak..buat jangan xbuat..:)

Al said...

Gud luck..

haha join jgk ye..

aNaYaNa said...

Al : tq..mstla join..he2..

AshAnas said...

salam terjah entry contest... hm, kt mana bloglist kami ek?

AshAnas said...

ok, noted & updated... good luck ye... thanks sudi join!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...