Sunday, October 10, 2010

big thanks!


yeay!!!!dapat award!!he3..tocey2..big thanks untuk cik anis comei untok award ni eyh..
teharuu tetiba dapat award..lalalala..
Ok..da dapat award sesi menjawab soalan la aeyh??hurmm..jawab ajer ler wlopn xtao nk jwb ape..hu2..



Apa yang bermain di fikiran anda??
kerja@kehidupan@masa depan y lbih stabil

Apakah nama samaran anda??
yana@ana@ziana@ciksu@mcNa

Senaraikan 3 org yang anda sayang
erkkk...3 saje kah?dis culd b pilih kasih..hew2..
semua yang sayang sy adalah kesayangan sy..(jwpan selamat..ngehehehe).

Panggilan untuk si dia
debox~hahaha

Hadiah yang paling diimpikan dari si dia
urrmmmm..ape eyh??i xdemand pon okeh..
hantaran 48k ckupla..kui3

Blog mana yang paling anda suka jenguk?
banyak yang suker..tapi skg ni suker bw kat blog ibu2 yang ada baby2 comel..
suke baca cite2 n laif dyorang ngn bebi..
ouh..apakah sudah trjadi padaku?hehehehe..

Tag pada 15 rakan blogger anda
alaa..asal ckit sgt nii??huu..xmo2..i nak tag sumer yang jengah blog i..
sekian..:)

4 comments:

Cik Anis said...

amboi2,,,hantaran 48k,,mcm kuiz kt fb jer,,hehehe..

aNaYaNa said...

hehehe...mmg dari kuiz kat fb pon 2 cik anis..

Al said...

suke sgt baby eh..

dh blh wt perancangan tuh..hehe

aNaYaNa said...

rancang boleh ajer Al..hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...