Sunday, September 26, 2010

bila kita rindu seseorang..orang tu pun rindu kita..

**gambar hasil godek2 google**


haaa..kan?btol x tajuk 2?betul n terbukti U..sejak 2 menjak ni aim quite missim one of my frens kat kg ni kan..keep asking la lam ati sbb xjumpa pn beliau raya baru ni kan..kawan sy ni da kawin n ada ank sorang n skg stay kat serdang selangor..so slalunya kalo dye balik kg dye bkokok la cal n dtg umah sy..
tp kali ni snyap jerk..kot2 dye sakit ke ape kan sbb ari2 dye ada cal sy ckap pregnant tp mcm xjd sbb bleeding..sy pn xtercal la dye..aiseh bab cal2 org ni berat ckit tangan..kui3...
sy dok lalu2 umah dye pn xdek nampak kereta dye pn..jd sy mls la nk pg kalo da taw dye xde kan..
bgtula btrusan ati sy dok rindu2 kat dye sorang2 dok ckp lam ati..2 la nk cal mlas..bukan mlas tp dye pakae celcom sy pnya celcom dh lme bsawang..ha'ah..mmg bkira ko yana..ha3..

sehinggala 1 malam tu kan beliau call sy..errkk..sbnarnya sy da xnk jawab sbb xtaw no saper..hahaha..dye cal pakae no digi..ceh asek tkar no je minah tu..bila da jwb 2 dgr suara dye yang tejrit2 tu taw dah r saper..
saya pn gelak bsar la dok citer sgla bagae psoalan ngn dye..waaaa..sangat rriinndduuu dye okeh!
hurrmm..dye ckap dye balik tp da raya ke2 blik kelantan sblum tu beraya umah suaminya kat tganu..
dye xcal sy igt sy da stat keje..he3..elokla 2..masing2 men sangka2 jer laa..hihih..
dok marah sy sbb sy jnji nak g kl n kje kat sne..sbuk soh pg sana..da kawin pn ada ati nak berhavoc lagi laik2 zaman muda2..hu2..tahla..sy pn xtaw nak pg x kje kat sana..rasa hati ni da lekat kat kelantan..
pg la mana2 pn..kejap jer rasa nak balik dah..kalo dok lame pn btahan bcoz of sumtim or sumone lar..hati usah kato laa..memberontak~he2..

hurmm..sy tny balik kawn sy y sy gelar 'cheNa' tu xblik ke raya aji nt bley jumpa la kan..nk tggu sy pg xtaw bile..hu3..dye pn cakap xtaw..suami nk balik tganu,beliau nak balik kelantan.last2 beraya kat kl jerk katanya macam taun lepas..ha2..uiihh...sy  gelak je dgr beliau cerita tu....gado jugak upenya pasal raya..adeehh..sy bidas la cakap 'tu la kawin lg dgn org jauh'..he3..ceh..pandae2 jer ckap org..kite blom taw lg..mentang2 da dkat sgt skrg eksyen!ceh!kih3..urm..bgtula kan khdupan berumhtangga..hal kcik pn boley jer nk gadoh..tp kawan sy tu bagusla..sepakat muafakat beraya kat kl..raya aji lak 2..huuuu..raya aji paling meriah kat kelantan..xmgkin bg daku..eerrrk..tapi da 2x rasanya sy beraya aji kat kL..wink2..

hurmm..jd untuk disimpul di sini..jangan risau kalo rindu seseorang..jangan igt orang xrindu kat kiter..
sbnarnya mereka rindu tp ada sbb yang membuatkan kita rasa kita rindu sorang2 jerrkk..he3..
tapiiiii...jangan plak pegi rindu kat seseorang yang da sah2 xde kaitan ngn kiter okeh?
dadaaa...



ni gamba2 sy n beliau berdating blan 3 taun lpas catu la..xbpe igt..he2..

masa ni beliau blik kg n tgal ank kat umah ngn mak beliau semata2 nk bejimba
ngan i..adooii..dasat tol penangan mak muda..he3...






~xxxxxxxxx~rinduuuu~~~






~kenapala salu xdek air kat ofis nehh????hhohhh..menyusahkan btol la......~~~~~


3 comments:

Wahidah said...

gitu eik..cam ne lak kalo kite rindu org tu tp org tu tk rindu kite blk..:P

cik lelabah said...

i miss my ex..how yana??huh T__T

aNaYaNa said...

k.wahidah : errkk..org 2 rindu tu kak..juz x express felin 2 jerk..he3..


cik lelabah : olololo...ciannyer..pttnyer kne kikis cpat2 tu..nt merebak..hihih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...