Wednesday, March 14, 2012

It's Been So Long

Dear blog..did u know that i miss u so much? i keep visiting u almost everyday if i tak banyak kerja..i belek2 our kenangan yang i coret kat ur chest..eheh..u sedar tak rossywafiy?heee..


Waaahh..terrlalu lamaaaa giler tak update this blog..terrrlalu banyak jugak yang berlaku..hurmm..sorry and thanks to those yang masih visit ke blog ni..i knew k hari2 i belek nuffnang stats..heee..


Actually hajat di hati nak tutup terus blog ni..tapi tak sampai hati pulak..sebab selain kenangan ada gak la SEO entry kan..banyak juga entry blog ni yang dok first page google..so takperlah..just delete mana2 entry yang tak berkaitan jer..ya lah dulu kan zaman jahiliah..banyak entry budusss jer..ahah!


This is can be the last and closing entry lah for this blog..perhaps lah..i pun tak pasti..mana tahu nanti datang pulak angin rindu nak menulis lagi kat sini..heee..but for now..ini the last..indeed i dah ada blog lain pun..;)..sorry rossywafiy..tak ada intention pun nak menduakan u even more ceraikan u but my situation mendesak..u knoww haaa?


Sorry cant give my new blog url here..sebab takut dekat stalker..hahah..friends yang nak tahu just google2 lah yourself k..usaha tangga kejayaan..:p..so far my new blog is full of strangers..but much better lah kan kawan dengan strangers yang entah siapa n duduk jauh n dont even know each other pun rather than orang2 disekeliling yang menyakitkan hati and other 6 senses..heheh


Apa lagi wasiat nak tulis ni..hehe..eh ke ada yang ingat i dah lupus dari dunia ni?hehe..belum lagi k..jangan risau kot ada yang benci sangat dekat saya, insyaallah lambat atau cepat ajal tu akan tiba..;)..sorry i tak cukup menderita pun dengan apa yang berlaku but i bersykur..Allah loves me more..i knew it..


Cukuplah kot..anyone missing me?haha..i put my latest picture here to let all ur rindu go away k..hikss..



ini gambar lama sebenarnya..ahah

ok..still the same yana..:)


bye bye ;)

7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

sayalah yg stalker awak sebenarnya

hahahaha

Munnafendy said...

sy pun stranger gk so sila bgtau url baru..haha

Amirez said...

lama tak singgah sini :)

Anak Teruna said...

singgah sini..
first time singgah..:)
bez..

Myra Jay said...

Takpe Yana, bila rindu singgah sini dan tulis k, nak tutup sayang gak kan ;)

FEDO said...

Takpa yana. Penting krja dlu. :)

man said...

hai yana..heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...